Ugrás a tartalomra

Kedves Szülők és leendő Szülők!

Sebestyénné Harász Ildikó vagyok. A Kecskeméti Tanítóképző Főiskola óvodapedagógus szakán szereztem diplomámat. A gyereknevelés iránti szenvedélyem folyamatosan jelen van életemben. Élvezem a vele járó feladatokat és kihívásokat, mely hozzá segít, hogy vezetőként is helyt tudjak állni és munkatársaimat is segítsem ebben. Küldetésem ,minden gyermek megkapja a megfelelő törődést, figyelmet és szeretetet.

Óvodánk az egyetem parkjában, zöldövezetben működik. Az óvoda 100 gyermek befogadására alkalmas.
Az egyetemi dolgozók gyermekeit fogadjuk, s korlátozott számban a családos hallgatók gyermekeit is. Az intézmény 3-7 éves gyermekek gondozását, fejlesztését végzi.

 

Tápláld gyermeked a legnagyobb törődéssel és gondoskodással, hogy később természetes legyen neki a szeretet viszonzása. Segítsd gyermekednek elfogadni a kudarcait, hogy majd legyen ereje szembenézni az élet nehézségeivel. Bízz a gyermekedben, hogy ő is megtanuljon bízni. Öleld át gyermeked, amikor hibát követ el, hogy megismerje a megbocsátás művészetét. Mindenekelőtt lásd meg a szükségességét annak, hogy képes legyen integrálni magát, hogy később szembe tudjon nézni az érzéseivel, gondolataival, hiányos készségeivel. Az igazság hatalmas erőt fog adni a gyermeknek, bátorságot, és intelligenciát arra, hogy kezelni tudja az életét. Természetesen az élet áramlásában meglátod, hogy gyereked egy sikeres teremtménnyé nőtte ki magát. Emlékezz arra, hogy nem csak tanácsokat kell adni neki, hanem neked is úgy kell élni, ahogy a gyereknek tanácsolod, hogy tanulhasson tőled.

(Sri Bhagavan)

 

Sebestyénné Harász Ildikó
mb. tagintézmény vezető